Team

Na drie jaar ervaring te hebben opgedaan als gastouder werd het tijd voor een nieuwe stap. Door het creëren van meer kindplaatsen komen de kinderen naar mijn visie meer tot hun recht.  Kinderen kunnen met meer leeftijdgenootjes beter aan hun sociaal- emotionele ontwikkeling werken.

Meike

Mijn naam is Meike Leeijen –Schoones. Ik ben eigenaresse van Kinderdagverblijf Meintje. Tevens ben ik ook werkzaam op de groep.

Ik ben geboren in 1991 en samen met mijn man Pieter Leeijen heb ik drie kinderen. Het is voor mij ontzettend leuk om te zien hoe kinderen genieten om van en met elkaar te spelen en te leren. Als team dragen we samen de zorg voor alles op het kinderdagverblijf. Diversiteit vind ik daarom erg belangrijk zodat we daar veel kracht uit kunnen halen.

Sarah

Hoi! Ik ben Sarah van de Lockand, geboren in 1997 en ik kom uit Veghel. Vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Meintje als pedagogisch medewerker. Tevens ben ik inmiddels ook werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker / coach.
Ik ondersteun en draag graag bij aan de ontwikkeling die de kinderen doormaken op deze mooie leeftijd. Ik vind het daarbij belangrijk om kinderen spelenderwijs uit te dagen en te stimuleren zodat er aangesloten wordt op de belevingswereld van het kind.

Ylona

Mijn naam is Ylona Westerlaken. Samen met mijn man Christian en onze twee kinderen woon ik in Heesch.

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Meintje als pedagogisch medewerker.
Het is vooral fijn dat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn met een klein team. Zodat de kinderen veelal dezelfde leidsters zien. En zich snel veilig en vertrouwd voelen bij ons.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de juiste ondersteuning en vrijheid krijgen. Zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo.

Werken met kinderen is geen dag hetzelfde en elk kind is uniek. Daar geniet ik het meeste van!

Cindy

Mijn naam is Cindy van Oort – van Venrooij en ik ben geboren in 1976. Samen met mijn man en onze twee dochters wonen we in Geffen.

Na 22 jaar gewerkt te hebben als onderwijsassistent op mytylschool Gabriel werd het tijd voor verandering. In februari 2019 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker bij Meintje.

Ik bied kinderen veiligheid en vertrouwen, zodat ze van daaruit stappen kunnen maken in hun ontwikkeling. Maar ook het bieden van duidelijkheid en structuur is van belang. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn! Kinderen hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen en te ontplooien, dit kan door ze heerlijk vrij te laten spelen, maar ook door ze bewust uit te dagen in hun spel.

Linda

Linda

Mijn naam is Linda Notten-Gruitrooij.

Samen met mijn man, onze zoon, dochter en ons hondje woon ik in Berghem. Ik heb na mijn opleiding SPW altijd gewerkt in de kinderopvang, waar mijn hart ook ligt. Sinds september 2022 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Meintje.

De kleinschaligheid, rust en ruimte die er wordt geboden bij Kinderdagverblijf Meintje spreekt mij erg aan, en hier kan mag een kind ook echt kind zijn.

Het werken met kinderen is altijd afwisselend, uitdagend en ik vind het een voorrecht om de kinderen een stukje te mogen begeleiden in hun ontwikkeling.

Hierbij vind ik het belangrijk om de diversiteit in ontwikkeling van jonge kinderen en de eigenheid van elk kind te zien en ze hierin te motiveren en uit te dagen door passende activiteiten aan te bieden.

Ook vind ik het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven en de kinderen veiligheid en gezelligheid te bieden, als basis voor hun verdere toekomst.

Bregje

Bregje

Mijn naam is Bregje van de Ven. Ik ben geboren in 1999 en kom uit Nistelrode. Ik ben werkzaam bij kinderdagverblijf Meintje sinds januari 2022 als pedagogisch medewerker.

Het is erg fijn dat kinderdagverblijf Meintje een kleinschalig kinderdagverblijf is. Dit omdat je met ieder kind een goede band op kan bouwen waardoor het kind zich veilig en vertrouwd voelt.

Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van ieder kind door in te spelen op de behoeftes van het kind. Ze spelmateriaal aan te bieden passend bij de leeftijd. En ze de ruimte geven zodat ze op hun eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen. Dit is dan ook zeker mogelijk door de uitdagende buitenruimte en de huiselijke binnenruimte.