Team

Na drie jaar ervaring te hebben opgedaan als gastouder werd het tijd voor een nieuwe stap. Door het creëren van meer kindplaatsen komen de kinderen naar mijn visie meer tot hun recht.  Kinderen kunnen met meer leeftijdgenootjes beter aan hun sociaal- emotionele ontwikkeling werken.

Meike

Mijn naam is Meike Leeijen –Schoones. Ik ben eigenaresse van Kinderdagverblijf Meintje. Tevens ben ik ook werkzaam op de groep.

Ik ben geboren in 1991 en samen met mijn man Pieter Leeijen heb ik drie kinderen. Het is voor mij ontzettend leuk om te zien hoe kinderen genieten om van en met elkaar te spelen en te leren. Als team dragen we samen de zorg voor alles op het kinderdagverblijf. Diversiteit vind ik daarom erg belangrijk zodat we daar veel kracht uit kunnen halen.

Sarah

Hoi! Ik ben Sarah van de Lockand, geboren in 1997 en ik kom uit Veghel. Vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Meintje als pedagogisch medewerker. Tevens ben ik inmiddels ook werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker / coach.
Ik ondersteun en draag graag bij aan de ontwikkeling die de kinderen doormaken op deze mooie leeftijd. Ik vind het daarbij belangrijk om kinderen spelenderwijs uit te dagen en te stimuleren zodat er aangesloten wordt op de belevingswereld van het kind.

Ylona

Mijn naam is Ylona Westerlaken. Samen met mijn man Christian en onze twee kinderen woon ik in Heesch.

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Kinderdagverblijf Meintje als pedagogisch medewerker.
Het is vooral fijn dat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn met een klein team. Zodat de kinderen veelal dezelfde leidsters zien. En zich snel veilig en vertrouwd voelen bij ons.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de juiste ondersteuning en vrijheid krijgen. Zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo.

Werken met kinderen is geen dag hetzelfde en elk kind is uniek. Daar geniet ik het meeste van!

Sharon

Mijn naam is Sharon Schaepkens. Ik ben geboren in 1990 en samen met mijn vriend en hondje ben ik woonachtig in Geffen.

Sinds April 2020 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Meintje als Pedagogisch medewerker.
Voorheen werkzaam geweest op allerlei andere kinderdagverblijven zowel grote maar ook kleinschalige kinderdagverblijven. In de loop der jaren heb ik zelf toch wel ondervonden dat mijn gevoel en passie meer binnen een kleinschalig kinderdagverblijf ligt. Dit omdat ik hier meer mijn liefde en aandacht kan bieden aan alle kinderen.

Ik vind het namelijk enorm belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontwikkelen op zijn eigen tempo en dat is juist zo fijn aan een kleinschalig bedrijf.

Cindy

Mijn naam is Cindy van Oort – van Venrooij en ik ben geboren in 1976. Samen met mijn man en onze twee dochters wonen we in Geffen.

Na 22 jaar gewerkt te hebben als onderwijsassistent op mytylschool Gabriel werd het tijd voor verandering. In februari 2019 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker bij Meintje.

Ik bied kinderen veiligheid en vertrouwen, zodat ze van daaruit stappen kunnen maken in hun ontwikkeling. Maar ook het bieden van duidelijkheid en structuur is van belang. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn! Kinderen hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen en te ontplooien, dit kan door ze heerlijk vrij te laten spelen, maar ook door ze bewust uit te dagen in hun spel.